Ons verhaal

Het verhaal achter Marconti!

Al meer dan 30 jaar ervaring in de vastgoedwereld

In 1986 zette Marleen Thys haar eerste stappen in de vastgoedwereld. Ze heeft de opleiding vastgoedmakelaar en expert in onroerend goed met succes gevolgd en is erkend BIV makelaar. Na 10 jaar richtte Marleen Thys samen met Constant Bridts de firma Marconti op. De naam Marconti is een mix van twee voornamen van de oprichters: MAR’leen en ‘CON’stant.

Na een opstart in Wommelgem, opende Marconti haar eerste kantoor drie jaar later te Antwerpen op de Mechelsesteenweg. Sinds 2013 is het kantoor gevestigd in het centrum van Brasschaat.

Marconti bv is een dynamisch vastgoedbedrijf

Marconti werd opgericht in 1996 en kende sinds de start een stijgend succes. Vandaag bestaat het Marconti-team uit 4 medewerkers.

Wij begeleiden onze klanten bij de aan- en verkoop van woningen en dit van A tot Z. Ook voor een huurpand of de zoektocht naar een goede en solvabele huurder bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast zijn wij actief in de projectontwikkeling. Meerdere renovatie- en nieuwbouwprojecten maken deel uit van onze portefeuille. Onze portefeuille reikt van het Waasland tot aan het noorden van Antwerpen.

U kunt steeds bij ons terecht voor een professionele en persoonlijke begeleiding in al uw vastgoedprojecten.